Wachtwoord generator nodig voor een veilig wachtwoord? Een wachtwoord generator is een perfecte oplossing om een veilig wachtwoord te maken. Zo maakt deze een zeer ingewikkeld en haast onmogelijk te kraken wachtwoord.

Echter zitten er tegenwoord bij bijna alle wachtwoord managers een wachtwoord generator. Deze zorgt ervoor dat er een encrypted wachtwoord gegenereerd wordt en dat deze veilig opgeslagen wordt. Dit kan zowel in de cloud als op uw eigen drive.

Wachtwoord generator & manager in één

Een wachtwoord generator is een goede oplossing voor veilige wachtwoorden. Echter is het nog beter om de wachtwoorden direct encrypted op te slaan. Zo zal een hacker of kwaadwillende uw wachtwoorden niet zomaar kunnen ontfutselen. Het genereren van een wachtwoord is zeer eenvoudig in een wachtwoord manager, dit kan tijdens het maken van een nieuw account.

Klik op genereer een wachtwoord en er wordt direct een wachtwoord gecreëerd die gekoppeld wordt aan je accountnaam/emailadres. Geen losse bestanden meer op je computer, telefoon of laptop. Ook losse papiertjes of wachtwoord boekjes zijn niet meer nodig.

Wil je dus veilige wachtwoorden, die niet gemakkelijk te kraken zijn. Dan ben je met een wachtwoord manager het beste af. Ook is deze oplossing geschikt voor mobiel gebruik.

aanbevolen sticky password

Sticky password het in 2001 opgerichte van oorsprong Tsjechische bedrijf. Is verworden tot een van de grootste en bekendste password managers van de wereld. Wachtwoorden waren nog nooit zo makkelijk en bovenal veilig opgeslagen als met Sticky password. Waar ze in uitblinken; 1 click aanmelden, automatisch inloggen, wachtwoordkluis, persoonlijke gegevens opslaan en nog veel meer.