Review of:

Reviewed by:
Rating:
5
On 31 januari 2018
Last modified:30 maart 2018

Summary:

Sticky password het in 2001 opgerichte van oorsprong Tsjechische bedrijf. Is verworden tot een van de grootste en bekendste password managers van de wereld. Wachtwoorden waren nog nooit zo makkelijk en bovenal veilig opgeslagen als met Sticky password. Waar ze in uitblinken; 1 click aanmelden, automatisch inloggen, wachtwoordkluis, persoonlijke gegevens opslaan en nog veel meer.

Naar al deze features heeft Sticky password een mooie mascotte, een zeekoe met een brilletje. Het achterliggende bedrijf heet ook Lamantine ofwel in het Frans genaamd zeekoe. Ze hebben hier ook een sociale factor aan gegeven, in Florida worden zeekoeien namelijk bedreigd. Voor elk betaald account zal er een percentage overdragen aan het behoudt van de zeekoeien in Florida.

Eenvoudig een webaccount toevoegen

sticky password

Prijs:
€26,95 per jaar 50% KORTING

€13,49 per jaar premium


Auteur:
Beoordeling:
5

 • Voordelen

  1. Vingerafdruk authenticatie ondersteuning, voor bijvoorbeeld iPhone & Samsung.
  2. Geschikt voor alle besturingssystemen. (iOS, Windows, Mac, etc)
  3. Tweevoudige beveiliging. (2FA)
  4. Geeft automatisch aan hoe veilig je ingevoerde wachtwoord is.
  5. Automatisch invullen gebruikersnaam & wachtwoord.
  6. Mogelijkheid tot cloud loze synchronisatie via WiFi, zo kunnen wachtwoorden nooit gelekt worden.
  7. Synchronisatie via allerlei verschillende apparaten.
  8. Ook mobile apps worden makkelijk beheert.
 • Nadelen

  • Omdat het een internationaal bedrijf is, is alles vertaald naar het Nederlands. Helaas is de kwaliteit van de vertalingen niet erg goed.

  *Grootste problemen zijn opgelost, die in 2014 zijn aangekaart.

Prijs Sticky password

Sticky password is gratis. Je kunt het downloaden en direct installeren op alle apparaten, zelfs op mobiele telefoons. Dit is uniek want bij de meeste password managers is dit alleen toegankelijk bij een premium dan wel betaald account.

Voor €26,95 per jaar of éénmalig slechts €86,95 (lifetime support) krijgt je prioriteit bij errors of bugs. Daarnaast krijg toegang tot het backup systeem en kun je je wachtwoorden synchroniseren met al je apparaten. Of is het mogelijk om al je wachtwoorden lokaal te synchroniseren, je wachtwoorden worden zo alleen opgeslagen op je eigen apparaten. Synchroniseren gaat dan heel gemakkelijk via WIFI verbinding, zo zijn al je wachtwoorden op elk apparaat weer up-to-date.

Meld je je aan via ons platform dan krijg je 50% korting en betaal je dus slechts €13,47 per jaar.

Lokale wachtwoordkluis

Uniek aan Sticky password is het via WIFI synchroniseren van wachtwoorden. Veel mensen zijn bang om al hun wachtwoorden online op te slaan. Hier is goed op ingespeeld, door gebruik te maken van de lokale wachtwoordkluis. Je behoudt alle wachtwoord op je laptop, pc of mobiele apparaat. Installeer op al je apparaten de Sticky password app. Wanneer je inlogt op dezelfde Wifi verbinding, zullen al je wachtwoorden automatisch geupdate worden.

Starten met Sticky password

Het is eenvoudig om te starten met Sticky password, het enige dat je hoeft te doen is de software te downloaden. Of de app te installeren. Nadat de software gedownload is moet je het stappenplan doorlopen, dan heb je alles goed ingesteld en kun je direct beginnen.
sticky-password

Stap 2

Heb je al een account? Dan kun je gemakkelijk inloggen en worden al je gegevens direct ingeladen.
Heb je deze nog niet dan kies voor Maak een nieuw Account.

Stap 3

Bij het invullen van je email adres, maak je ook direct een ID aan. Dit ID gebruik je om in te loggen wanneer je Sticky password wil installeren op verschillende apparaten.
Vervolgens ga je naar het master wachtwoord, dit wachtwoord is het belangrijkste. Het is namelijk het wachtwoord, dat je altijd dient te onthouden. Onder het veld staat een balk waarmee het laat zien hoe sterk je wachtwoord is. Onthoudt of desnoods schrijf het ergens op.

Stap 4: Wachtwoorden synchroniseren

Bij Sticky password kun je synchroniseren op twéé manieren, in de cloud. Dus op een beschermde en beveiligde server van Sticky password, of lokaal.

– Cloud sync is een manier op alle wachtwoorden op te slaan in de cloud. Sticky password geeft duidelijk aan dat de wachtwoorden die opgeslagen worden, niet bekeken kunnen worden door medewerkers. Dit om de veiligheid van jouw wachtwoorden te garanderen.

– Ben je er niet helemaal zeker van dan is het mogelijk om te kiezen voor lokaal synchroniseren, via Wifi. Zo sla je alle wachtwoorden op op je huidige apparaat. Wanneer je met twee apparaten verbonden bent met een Wifi verbinding, worden je wachtwoorden automatisch uitgewisseld met elkaar. Zo zijn je wachtwoorden altijd up to date.

Stap 5: extensie installeren in browser

Met een simpele klik voeg je de extensie toe aan elke browser. Zo kun je direct gebruik maken van je bestaande wachtwoorden en deze opslaan, wijzigen en gebruiken om in te loggen.

Automatisch invoeren wachtwoorden

Met Sticky Password worden wachtwoorden automatisch ingevuld, vanuit elke app of software. Met de toegevoegde extensie worden gebruikersnamen en wachtwoorden automatisch ingevuld in de juiste velden. Daarnaast is het voordeel dat het vele malen veiliger is om Sticky Password te gebruiken, dan de standaard invul methodes van een browser. Deze is namelijk vaak niet erg veilig en het kan ervoor zorgen dat uw wachtwoorden alsnog gehackt kunnen worden.

Online account

Met het Sticky account is het mogelijk om wachtwoorden zowel online als offline te bedienen. Zit je bijvoorbeeld op een plek waar geen internet bereik is, dan kun je alsnog je wachtwoorden opslaan. Gebruik de app om wachtwoorden op te slaan en wanneer je weer online bent kun je op je synchroniseren knop klikken. Vervolgens staat alles weer online.

Ook kun je gemakkelijk wachtwoorden en accounts verwijderen via de manager van Sticky password. Zo kun je wanneer je klaar bent met een account van een website of app heel gemakkelijk je account verwijderen.

Conclusie Sticky Password

Sticky Password is een van de beste password managers. Dit komt doordat de software zeer veelzijdig is en geschikt voor bijna iedereen. Zowel bedrijven, particulieren, mensen die cloud password managers niet vertrouwen dus via Wifi. Ook is het mogelijk om jezelf te verifiëren via irisscan samen met de EyeLock Myris of met de fingerprint applicatie van veel nieuwe smartphones.

Sticky Password is dus geschikt voor bijna elke toepassing en is uiterst veilig te gebruiken. En wij daarom kunnen wij Sticky Password aanraden.

9 antwoorden
 1. Marcel W.
  Marcel W. zegt:

  Zeer tevreden met Sticky password zeker aangezien ze een mooie deal hebben hier en je een Lifetime pakket kunt afsluiten.

  Daarnaast de optie tot lokaal syncen vind ik een pré. Dit maakt het een stuk veiliger en minder gevoelig voor hacks.

  Beantwoorden
  • Peter Keller
   Peter Keller zegt:

   Dag Patrick,
   Ik las jouw enthousiaste reactie op sticky password.
   Ik heb het programma vanwege de geweldige beoordelingen en het enorme aantal wachtwoorden dat ik in gebruik heb, gekocht, maar kom er helemaal niet uit.
   Tot nog toe is het me gelukt mijn bankrekening via sticky password te beheren, maar daarna lukt niets meer.
   Weet jij misschien of er een forum bestaat waar ik geholpen zou kunnen worden?
   Ik heb tot nog toe zulks nog niet kunnen vinden.
   Bij voorbaat hartelijk dank voor je moeite en vriendelijke groet, Peter Keller

   Beantwoorden
 2. Peter Keller
  Peter Keller zegt:

  Ik ben zeer geïnteresseerd in dit programma maar begrijp nog niet helemaal hoe het werkt…
  Klopt het dat ik 1x een hoofdwachtwoord aan moet maken en dat alle andere 100 wachtwoorden die ik momenteel nodig heb automatisch aan worden gemaakt? Wat gebeurt er dan met de wachtwoorden die ik momenteel in gebruik heb ? Is het genoemde aankoopbedrag van het programma
  1malig, dus levenslang en komen daar dan geen maandelijkse kosten meer bij?
  Hartelijk dank voor de eventueel geboden hulp en vriendelijke groet, Peter Keller

  Beantwoorden
 3. Peter Keller
  Peter Keller zegt:

  Ik heb dit ongetwijfeld geweldig goede programma onlangs gekocht omdat ik geen weg meer wist met de vele wachtwoorden die ik opgeslagen op een usb stick.
  kan iemand mij ook zeggen waar ik eventueel wat hulp zou kunnen krijgen met het werken met sticky password want ik kom er helemaal niet uit.
  Ik vind op internet geen forum.
  Hartelijk dank voor enig advies, Peter

  Beantwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *