Roboform, is een zeer gewaardeerde en gerespecteerde password manager. Die de juiste combinatie weet te maken tussen gebruiksvriendelijkheid en veiligheid. Je kunt gratis proberen wat je ervan vindt. Voor maar €14,95 voor een jaar (bij afname van 5 jaar) is het ook gelijk een van de voordeligste password managers. Hieronder hebben we nog meer informatie gegeven die je kunt lezen om een nog betere keuze te kunnen maken.

Roboform Password manager

Roboform staat in onze top lijst. Dit komt doordat het eenvoudig te installeren is, intuïtief werkt en zeer veilig is. Ondanks het feit dat de homepage nogal outdated eruit ziet is de software zeer up-to-date. Installeer de Roboform extensie op je browser en log direct in vanuit je extensie of ga simpelweg naar de website en log met één klik in.

roboform review

Prijs:
Gratis OF $19,95 per jaar premium

Auteur:
Beoordeling:
5

 • Voordelen

  1. Synchroniseert met alle besturingssystemen. (Windows, Mac, iOS, Android etc.)
  2. Geeft automatisch aan hoe veilig je ingevoerde wachtwoord is.
  3. Mobiele versie compleet gratis.
 • Nadelen

  1. Geen notificatie over zwakke wachtwoorden.

  2. Heel erg veel opties in desktop versie, moeilijk kiezen.

Automatisch login met Roboform

Roboform is zo gemakkelijk dat je slechts de dropdown kunt gebruiken en met één klik kunt inloggen op meerdere websites. De meeste gebruikte websites worden in de lijst gezet, zodat de top 5 automatisch in de dropdown staan.

roboform automatisch login

Genereer sterke wachtwoorden

Het is zeer eenvoudig om sterke wachtwoorden te creëren, met één klik maakt het systeem encrypted wachtwoorden. Ook is het mogelijk om zelf een wachtwoord in te vullen, onderaan wordt aangegeven hoe sterk je wachtwoord is.

genereer wachtwoorden roboform

Veiligheid

Voor Roboform is veiligheid het aller belangrijkste, uw wachtwoorden zijn beveiligd door AES256 bit PBKDF2 SHA256, 4096 interactie encryptie. Bij veel password managers is de veiligheid van het master wachtwoord onderbelicht. Daar hebben ze aan gedacht, er zijn zeer strenge vereisten. Zo moet het wachtwoord bestaan uit minimaal 8 tekens, waarvan 4 numeriek.

Conclusie

We vinden dat Roboform in de top 3 past van beste password managers. Dit komt doordat ze zeer veel waarde hechten aan veiligheid en gebruiksvriendelijkheid. Ook middels mobiele apparaten is het eenvoudig om je account te beheeren. Daarnaast is het zelfs mogelijk om mensen toegang te verlenen tot je account, zodat ze gemakkelijk op bepaalde websites kunnen inloggen. Heb je een zeer goede en vooral betrouwbare password manager nodig? Dan zul je met Roboform zeker niet teleurgesteld worden.

1 antwoord

Trackbacks & Pingbacks

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *