Op zoek naar een gratis wachtwoordmanager? Er zijn heel erg veel gratis wachtwoordmanagers. Vaak zitten hier beperkingen aan. Dit komt omdat de gratis versies vaak alleen beschikbaar is voor de laptop of pc. Bij de betaalde versie krijg je vervolgens toegang tot de mobiele app. Zo kun je ook op je Iphone of andriod telefoon een wachtwoordmanager app gebruiken.

Voor- en nadelen van een gratis wachtwoordmanager

De voordelen zijn evident, je betaald immers niks. De nadelen daarin zijn wel te benoemen. Zo moet een bedrijf of persoon die de software ontwikkeld heeft wel geld verdienen. Deze gaat dat vaak op een andere manier proberen. Advertenties, gegevens van waar je geweest ben doorverkopen, ga zo maar door. Overigens is er ook een wachtwoordmanager die geheel gratis is en gebouwd is op een opensource plaform. Het gaat hier om Keepass, het nadeel is echter de gebruiksvriendelijkheid. De software is niet erg gebruiksvriendelijk en het instellen ervan ook niet.

Op zoek naar de beste password manager ter wereld? Dan zit je bij Dashlane goed, zeer uitgebreide wachtwoord software. Het is een wachtwoord generator, wachtwoord kluis en een automatische wachtwoord invuller. Alles in één, nooit meer je wachtwoord vergeten, verliezen of nog erger gehackt worden. al je wachtwoorden zijn met Dashlane encrypted, dus goed beveiligd.

password boss wachtwoordmanager

Password Boss een van de grotere wachtwoordmanager, internationaal komt Password Boss altijd in de top 10 terecht van beste wachtwoordmanagers. Zo bezit de app een dubbele verificatie methode (2FA), automatisch gebruikersnaam en wachtwoord invullen en delen van wachtwoorden.

keepass review

Keepass de bekendste en oudste password manager van Nederland. Deze offline password manager is geheel gratis te downloaden. Dit betekent ook dat je de wachtwoord manager ook moet downloaden en dus niet gemakkelijk uitwisselbaar is met alle andere apparaten die je gebruikt. Keepass is gebaseerd op een opensource systeem, dit houdt in dat elke developer […]

lastpass review

LastPass een van de beste password managers op dit moment verkrijgbaar. We hebben zowel de gratis versie als de betaalde versie getest. De bevindingen hiervan vindt je hieronder.