Een wachtwoordmanager is software dat ervoor zorgt dat uw inloggegevens beter en veiliger worden opgeslagen. Zodat je nooit bang hoeft te zijn dat je gegevens op straat komen te liggen.

Daarnaast is een wachtwoordmanager niet alleen veiliger, maar ook sneller. Wachtwoorden worden doorgaans middels de browser aangeroepen, hierdoor hoef je niet ergens anders nog in te loggen alvorens in te loggen.

Wachtwoordmanager overal toegankelijk

In het verleden bestonden er veel wachtwoordmanagers die slechts op één pc te installeren was en die een wachtwoord maakte voor je. Daarbij moest je bij elk programma het wachtwoord zoeken dat erbij hoorde.

Tegenwoordig is dit niet meer nodig, met een simpelen installatie op je mobiel, tablet en/of pc kun je de passwordmanager overal gebruiken. Bij sommige software worden gebruikersnaam en wachtwoord zelfs automatisch ingevuld, je hoeft alleen nog op enter te klikken. Ook zal de wachtwoordmanager voor je een wachtwoord genereren tijdens het maken van een nieuw account. Dit wachtwoord is direct overal toegankelijk en encrypted, zo zal niemand je wachtwoord ooit van buitenaf kunnen achterhalen.

Dashlane Review

Op zoek naar de beste password manager ter wereld? Dan zit je bij Dashlane goed, zeer uitgebreide wachtwoord software. Het is een wachtwoord generator, wachtwoord kluis en een automatische wachtwoord invuller. Alles in één, nooit meer je wachtwoord vergeten, verliezen of nog erger gehackt worden. al je wachtwoorden zijn met Dashlane encrypted, dus goed beveiligd.

aanbevolen sticky password
,

Sticky Password Review

Sticky password het in 2001 opgerichte van oorsprong Tsjechische bedrijf. Is verworden tot een van de grootste en bekendste password managers van de wereld. Wachtwoorden waren nog nooit zo makkelijk en bovenal veilig opgeslagen als met Sticky password. Waar ze in uitblinken; 1 click aanmelden, automatisch inloggen, wachtwoordkluis, persoonlijke gegevens opslaan en nog veel meer.

roboform review

Roboform Review

Roboform, is een zeer gewaardeerde en gerespecteerde password manager. Die de juiste combinatie weet te maken tussen gebruiksvriendelijkheid en veiligheid. Je kunt gratis proberen wat je ervan vindt. Voor maar €14,95 voor een jaar (bij afname van 5 jaar) is het ook gelijk een van de voordeligste password managers. Hieronder hebben we nog meer informatie […]

keepass review

Keepass Review – offline password manager

Keepass de bekendste en oudste password manager van Nederland. Deze offline password manager is geheel gratis te downloaden. Dit betekent ook dat je de wachtwoord manager ook moet downloaden en dus niet gemakkelijk uitwisselbaar is met alle andere apparaten die je gebruikt. Keepass is gebaseerd op een opensource systeem, dit houdt in dat elke developer […]

keeper password manager

Keeper Review

Keeper is een zeer handige en intuïtieve password manager, die geschikt is voor zowel laptop, pc, telefoon en smartwatch. Voor een bedrag van €29,99 per jaar kun je al je apparaten synchroniseren met Keeper. Er is ook een family account, waarbij je voor €59,99 ruim 5 gebruikers kunt toevoegen. Zo kunnen ruim 5 mensen afzonderlijk […]

1password review

1Password Review, beoordeling van onze expert.

1Password is een Canadese password manager. Ontwikkeld door het bedrijf AgileBits. 1Password is een password manager die geschikt is voor gebruik op alle apparaten en vele verschillende soorten browsers. De website ziet er al erg goed uit en ze hebben veel aandacht besteed aan het perfectioneren van het gebruikersgemak en de intuïtiviteit.

lastpass review

Lastpass Review – Alle wachtwoorden veilig op één plek.

LastPass een van de beste password managers op dit moment verkrijgbaar. We hebben zowel de gratis versie als de betaalde versie getest. De bevindingen hiervan vindt je hieronder.

Vaulteq Review, een complete wachtwoordmanager

Vaulteq de eerste Nederlandse wachtwoordmanager. Het in 2016 opgerichte Vaulteq door Frederik en Tim, richt zich hoofdzakelijk op transparantie. Zo worden alle wachtwoorden opgeslagen op een Nederlandse server en encrypted opgeslagen. Hieronder vindt je nog meer informatie en het gebruik van Vaulteq.