Keeper is een zeer handige en intuïtieve password manager, die geschikt is voor zowel laptop, pc, telefoon en smartwatch. Voor een bedrag van €29,99 per jaar kun je al je apparaten synchroniseren met Keeper. Er is ook een family account, waarbij je voor €59,99 ruim 5 gebruikers kunt toevoegen. Zo kunnen ruim 5 mensen afzonderlijk hun gegevens opslaan en synchroniseren met Keeper op al hun apparaten.

Keeper is voor één apparaat gratis, ben je tevreden met de software dan kun je met één druk op de knop upgraden zodat alle wachtwoorden kunt synchroniseren. Keeper maakt gebruik van een master wachtwoord, je maakt dus eenmalig een heel goed wachtwoord aan en dit onthoudt je. Vervolgens worden alle wachtwoorden opgeslagen in je digitale kluis. Tijdens het aanmaken van je account kijkt Keeper of je master wachtwoord wel veilig genoeg is. Het enige nadeel is dat wanneer je een master wachtwoord wil wijzigen, dit niet meer beschikbaar is.

keeper password manager

Prijs:
Gratis OF €29,95 per jaar premium

Auteur:
Beoordeling:
3

 • Voordelen

  1. Gebruiksvriendelijkheid is zeer goed.
  2. Geschikt voor alle besturingssystemen. (iOS, Windows, Mac, etc)
  3. Tweevoudige beveiliging. (FIDO U2F)
  4. Geeft automatisch aan hoe veilig je ingevoerde wachtwoord is.
  5. Vangt ook facturen af voor webshop bestellingen.
  6. Automatisch invullen gebruikersnaam & wachtwoord.
  7. Automatisch wijzigen van wachtwoorden voor meer dan 500 websites.
 • Nadelen

  1. De wachtwoorden generator mag veiliger.

Wachtwoord vergeten?

Ben je nou je master wachtwoord vergeten, dan kun je middels een tweevoudige verificatie je master wachtwoord opvragen. Dit werkt door eenmalig je email adres in te vullen en antwoord te geven op de door jou in het begin beantwoorde vraag.

Beginnen met Keeper

 1. Beginnen met Keeper is redelijk eenvoudig, maak je eerste veilige wachtwoord aan voor een bepaald programma of website.
 2. Installeer Keeper extension in je browser. Daarmee is het mogelijk om je wachtwoorden aan te roepen op elke website. Zie foto 2 om te zien hoe de extensie geïnstalleerd dient te worden.
 3. Upload een file of foto die je veilig wil opbergen, Keeper is namelijk ook een plek om veilig gegevens op te slaan.
 4. Activeer een manier om met een extra veiligheidsfactor in te loggen op Keeper. Bijvoorbeeld verificatie via Google account, telefoon of zelf ingevoerde tekst. Zo is er dus weinig aan de hand wanneer je master wachtwoord gehackt is, want dan is er altijd nog je tweede beveiligingsfactor.

starten met keeper

keeper browser extensie

Overstappen van andere password manager?

Waarschijnlijk heb je ook gelezen over de leks bij LastPass, veel mensen zijn bang dat hun wachtwoorden onveilig zijn. Overstappen naar Keeper is heel eenvoudig gemaakt, je kunt namelijk al je wachtwoorden in een bestandje overzetten van elke andere password manager naar Keeper. Met een CSV of TXT file is het gemakkelijk al je gegevens in een keer over te zetten.

Gegevens opslaan

Het is bij Keeper zowel mogelijk om handmatig als automatisch gegevens op te slaan. Zo kun je bijvoorbeeld voor zaken die niet aangesloten zijn op het internet gegevens opslaan.

Handmatig gegevens opslaan

Zoals hieronder te zien is, is het mogelijk om handmatig wachtwoorden en gegevens toe te voegen voor een website of programma waar je een account voor aan moet maken. Je kunt zelf kiezen in welke folder deze past, dus bijvoorbeeld financieel of games. Daarnaast is het mogelijk om op de dobbelsteen te klikken, zo wordt er automatisch een wachtwoord toegevoegd.
keeper

Automatisch gegevens opslaan met de extensie

Keeper heeft ook een extensie ontwikkeld, voeg deze toe aan je extensies. Nu kun je direct een account aanmaken met twee klikt. Klik op de logo van Keeper in het invul veld. Klik op + Create New Record en maak binnen twee kliks een account aan.
automatisch account aanmaken

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *